Om oss

Anläggningen

Förstklassiga rum och utmärkt service

Hoby Gård Bed and Breakfast är beläget i Östra Hoby Kyrkby mitt emellan Skillinge och Borrby, Österlens Hjärta. Från oss är det endast ett par kilometer ner till havet med Österlens bästa bad och sandstränder, och till medeltidsborgen Glimmingehus. Våra tio rum har alla hög standard. Det finns rum med egen dusch/WC, och det finns rum som delar dusch/WC med ett annat rum. Den generösa frukostbuffén kan du avnjuta antingen i trädgården eller i vårt uterum. Uterummet fungerar också som café och restaurang. Hotellet ligger mitt emot den vackra kyrkan från 1100-talet som är värt ett besök. Anläggningen är barnvänlig med en stor park och stora gräsytor för lek och spel. Gungor, klätterträd och lekplats finns. Hotellet har underbar utsikt över det typiska österlenska böljande landskapet runtomkring.

 

Rummen

Vi har total tio dubbelrum, fyra i hotellbyggnaden, och sex i boningshuset på fastigheten. Våra rum har alla hög standard. Bor du i hotellbyggnaden har du egen dusch/WC, och bor du i boningshuset delar du dusch/WC med ett annat rum. Den generösa frukostbuffén kan du avnjuta antingen i trädgården eller i uterummet/frukostrummet. Det finns TV i uterummet/frukostrummet och trådlöst internet.

LÄGET

Från vårt Bed and Breakfast är det inte långt till de bästa utflykterna på Österlen! Skånes populäraste turistattraktioner, både Glimmingehus och Ale Stenar ligger nära oss. Precis intill Hoby Gård finns en nästan 1000-årig kyrka, väl värd ett besök. Från vårt B&B är resan även kort till Borrby Strand och Mälarhusen-Sandhammaren, Skånes finaste stränder.

Trots vårt läge mitt ute på landet är det inte långt till närmaste stad. Till Simrishamn och Ystad tar det ungefär lika lång tid att färdas. Upplev bildsköna korsvirkeshus och trevliga restauranger i Simrishamn och mängder av kulturupplevelser i Ystad, inte minst fornlämningar och turer i Kurt Wallanders fotspår. Fråga oss gärna om råd och tips kring sevärdheterna och vilka evenemang som är på gång just när du kommer hit.

UTSIKTEN

Utsikten och trädgården hos oss på Hoby Gård är något utöver det vanliga! Du hittar oss mitt i det böljande landskapet Österlen har blivit så känt för. Under fina dagar är det ren njutning att läsa en god bok i våra utemöbler med naturen som breder ut sig runtomkring. Vår trädgård har stora, barnvänliga grönytor för lek och spel. Yta råder det ingen brist på, även under fullbokade dagar finns gott om plats för alla.

RUMMEN OCH SÄNGARNA

Vi gör alltid vårt yttersta för att förhöja din upplevelse på vårt pensionat! Sedan starten 2006 har vi alltid varit lyhörda gentemot våra gäster för att göra vårt bed-and-breakfast-hotell till en perfekt plats att spendera semestern.

Utvändigt är Hoby Gård allt du tänker på i samband med traditionella Skåne. Invändigt har vi bevarat den pittoreska charmen och utrustat rummen med alla moderna nödvändigheter för att göra din vistelse bekväm. Ditt boende är ljust och inbjudande med stort bad- och sovrum, naturligtvis är det även rent och fräscht. Vi får dessutom alltid beröm för hur sköna sängarna är.

Kontakta oss för bokning!