Logo

Njut Pittoreska syn på naturen på fantastisk Tillflykt

Hoby Farm Bed and Breakfast, vi ligger i mitt i East Hoby Kyrkby mellan Borrby och Skillinge som är i värmen av Österlen. Det är den plats som ligger bara några kilometer från oss med sandiga och bästa badstränder och medeltida slott. Vi b&b Österlen erbjuder våra tjänster med hög standard med kungliga levande anläggningar som du kommer att njuta. Vi finns med privata rum och bifogade rum och du kan välja den bästa som passar din stil. Vi är här för att göra din resa bäst och bekväm så att du enkelt kan njuta av med alla komfort faciliteter och hög standard boende. Österlen bed and breakfast erbjuder dig det bästa Österlen boende och vacker frukostbuffé i trädgården eller så kan du enkelt njuta av i frukostrummet. Tillsammans med detta gör vi också tillgängliga med tjänsten av trådlöst internet och vi se till att vi kommer att göra din levande värd. I vår resort kan du också hitta för gräsbevuxen spelområdet för barn tillsammans med spel zon.

Under vår bed and breakfast Osterlen du enkelt kan njuta av många vackra scener av landskap och vacker natur runt även kan du enkelt njuta av solnedgången scen från vår resort som är helt synlig från barnen spelar område. Vi erbjuder dig alla rum med hög standard och komfort anläggningar så att du enkelt kan njuta av levande och koppla av med våra anläggningar. Vi är den bästa turistattraktion plats som vi ligger i mitten av hjärtat av folket och under vår resort kan du enkelt njuta av den bästa upplevelsen och du kan samla många minnen som är bäst med familj och vänner.

Österlen boende är mycket hög och du kan enkelt njuta av extraordinära scener och från mycket nära kan du enkelt njuta av lugnet i naturen och många natursköna vyer och vi erbjuder dig också den bästa möbler för att sitta och njuta av den naturliga saker runt och koppla enligt din komfort. I vår resort hittar du många grönområden som naturen är den bästa kärleken till alla och du kommer lätt ha höga levnadsstandard.